‍‍‍‍‍‍‍‍‍80 χρόνια π‍‍‍αράδοση στην γαστρονομία

‍‍‍Ζαχαροπλαστείο · Κα‍‍‍φέ · Catering

Σχετικά με εμάς

Στο ζαχαροπλαστείο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, εδώ και ογδόντα χρόνια, η αγάπη μας για την κομψότητα και τη γαστρονομία, σε συνδυασμό με τις άριστες υπηρεσίες μας, προσφέρει απόλ‍‍‍αυση και ποιότητα ζωής.

Η διατήρηση της παράδοσης της φυσικής γεύσης και της υψηλής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε, κάνει το απτό να φαντάζει ουράνιο. Κλασικές γεύσεις που οι πελάτες μας γνωρίζουν και απολαμβάνουν εδώ και γενεές, αλλά και εκπληκτικές μοντέρνες προτάσεις, που μπορείτε να απολαύσετε στο σαλόνι μας, ή αν θελήσετε με ένα τηλεφώνημα και στον χώρο σας.

Παράλληλα το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ CATERING, σας συνοδεύει προσδίδοντας πολυτέλεια, παράδοση και ποιότητα.

Catering

‍‍‍Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας απαιτεί εκλεπτυσμένη φροντίδα. Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της μαγειρικής συναντιούνται, για να μετετρέψουν τον γάμο σας σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ CATE‍‍‍RING σας προτείνει γνώρισμα εδέσματα, παραδοσιακή κουζίνα, καθώς και μοναδικά πιάτα, που έρχονται από εξωτικούς τόπους. Επίσης, δίνει μοναδικό χαρακτήρα σε βαφτίσεις, ονομαστικές εορτές, coctail parties και διασκεδαστικά παιδικά parties. Εξαιρετική καινοτομία μας, το μαγείρεμα στο δικό σας περιβάλλον.

Πώς θα μας β‍‍‍ρείτε

‍‍‍© Copyrights 2018 EllinikonThessaloniki.com Designed by Price Zone Technologies

Σχετικά με εμάς                              Φωτογραφίες                              Catering                              Επικοινωνία

Ωράρι‍‍‍ο

Δευτέρα εως Κυριακή

8:30 π.μ. εως 11:00 μ.μ

Επικοινω‍‍‍νία

+30 231 042 0236

Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 211, Θεσσαλονίκη 546 46

facebook2